top of page
I'M OK - FREEDIVING

I'M OK - FREEDIVING

Suomen vapaasukelluksen maajoukkue kertoo suhteestaan vapaasukellukseen. Kirjasta saat kuvan vapaasukelluksesta ja vapaasukellustoiminnasta. Pääset kurkkaamaan tunnelmia vapaasukelluksen mm-kilpailuista, saat ymmärryksen vapaasukelluksen fysiologiasta ja monta hyvää vinkkiä, miten hengenpidätystaitoja voi kehittää.

IHANAT KAHVILAT

IHANAT KAHVILAT

Kuvakirja Helsingin tunnelmallisista kahviloista. Kurkista Helsingin kahviloiden tunnelmaan Elinan ja Johannan seurassa. Paljon ihania kahviloita sekä ideoita, missä kahviloissa ehdottomasti kannattaa käydä rentoutumassa.

PARIS - STREET

PARIS - STREET

Kuvakirja Pariisin tunnelmallisilta kaduilta. Uppoudu seikkailuun ja lähde kävelylle Elinan ja Johannan seurassa. Paljon ihania kuvia ja paikkoja Pariisin tunnetuista ja tuntemattomista kujista.

UNDERWATER

UNDERWATER

Vapaasukeltaja Johanna Nordblad - rauhallinen hetki pinnan alla. Maagista vedenalaista tunnelmaa Underwater -kuvakirjassa. Kuvaajana vedenalaiseen kuvaukseen erikoistunut valokuvaaja Elina Manninen.

FREEDIVING SERBIA

FREEDIVING SERBIA

Fiiliksiä vapaasukelluksen MM-kilpailuista. Vapaasukeltaja Johanna Nordblad kertoo tunnelmista alkueristä finaalisukelluksiin asti. Ota selvää miltä tuntuu pidättää hengitystä yli neljä minuuttia tai sukeltaa pituutta 192 metriä. Kirjassa haastatellaan myös maailman parhaita vapaasukeltajia ja kurkistetaan Belgradin ihanaan kaupunkiin.

HELSINKI FINLAND

HELSINKI FINLAND

Tämän kirja on tarkoitettu kaikille, jotka Helsingin kaduilla ja kujilla liikkuvat. Me päätimme kiertää kävellen reitin, jonka varrella olisi paljon mielenkiintoisia paikkoja ja liikkeitä. Mihin veisimme ystävän joka ei koskaan ole ollut Helsingissä? Valitsimme reitin, joka kulkee Punavuoresta Esplanadin puistoon. Sieltä jatkoimme matkaa Senaatintorin kautta Aleksanterinkadun liepeille. Päivästä tuli ikimuistoinen.

LAUTTASAARI

LAUTTASAARI

Ihana kuvakirja esittelee yhden kauneimmista Helsingin kaupunkisaarista. Lauttasaari on ainutlaatuinen. Se on kotisaaremme, jota kannattaa tulla kauempaakin katsomaan. Olemme tallentaneet sen ainutlaatuista tunnelmaa kuluneen vuoden aikana, niin vilkkaissa tapahtumissa kuin rauhallisilla kallioilla meren äärellä. Siitä me pidämme.

LUE KIRJAMME

Green Water Production kustantaa lifesyle- ja urheiluhenkisiä seikkailukirjoja.

bottom of page